Inboedel woonkamer

Inboedelverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Nieuwe aankopen automatisch meeverzekerd
  • Garantie tegen onderverzekering
Bereken uw premie

Inboedelverzekering

We zijn ons vaak niet bewust van alle zaken die in ons huis staan. De waarde van de inboedel wordt daarom door velen onderschat. Ga maar eens na welke apparaten, meubels, kleding en verzamelingen u in uw woning aantreft.

Als u een inboedelverzekering gaat vergelijken, let u dan werkelijk op alle voor- en nadelen? Of kijkt u alleen naar de premiebedragen wanneer u een verzekering zoekt. Niemand wil onderverzekerd zijn. Wanneer uw inboedel meer waard is dan de verzekerde waarde op uw polis, dan bent u niet goed verzekerd en dit wilt u uiteraard voorkomen. U dient dan ook niet alleen te letten op de kosten als u een inboedelverzekering gaat vergelijken, maar ook op de voorwaarden en de dekking.

Uw inboedelverzekering vergelijken op alle belangrijke zaken

Wilt u uw inboedelverzekering vergelijken op werkelijk alle mogelijke punten? Dit wordt een tijdrovende zaak. Het is dan nodig onder meer de voorwaarden, de premie en de verzekerde schadevormen van een verzekering te vergelijken. U kunt deze tijdrovende bezigheid ook overlaten aan de specialisten van Oosterveld Assurantiën. Wij hebben een jarenlange ervaring in het vergelijken van de meest uiteenlopende soorten verzekeringen en kunnen u altijd op de juiste wijze adviseren over de mogelijkheden. Als wij een vergelijking maken, dan doen wij dit zeer nauwkeurig, zodat wij het voor u mogelijk maken de meest voordelige verzekering af te sluiten via ons.

Contact
Wij kunnen op vakkundige wijze de inboedelverzekering vergelijken. Uiteraard doen wij dit op basis van uw wensen en behoeften. Wanneer wij weten wat u wilt, kunnen wij vergelijken tot wij bij de beste aanbieder komen. Als uw tussenpersoon nemen wij u alle zorgen uit handen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Bel dan naar 0593 – 33 12 12, mail naar info@oosterveld.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij nemen dan spoedig contact met u op. U vindt ons aan het Westeinde 18 in Westerbork.

Vragen over uw inboedelverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0593 - 331212.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.