Boot in het water

Bootverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Hoge korting bij schadevrij varen
  • Persoonlijke service bij schade
Bereken uw premie

Bootverzekering

Wat is er heerlijker dan het anker te lichten en weg te varen met uw boot. Er zijn in Nederland veel recreatiemogelijkheden op het water. Een heerlijk tochtje op de Rijn of lekker zeilen op het IJsselmeer.

Een bootverzekering vergelijken kan uiteraard op diverse websites. Echter, in de meeste gevallen gaat het hierbij om het vergelijken van verzekeringen uitsluitend gebaseerd op de premie die u zal gaan betalen, of u nu een WA verzekering bekijkt of een volledige of beperkte casco bootverzekering wilt gaan vergelijken. Voor u is het ook belangrijk dat de verzekering volledig aan uw wensen voldoet. Dan heeft u een professional nodig om de beste verzekering voor u te zoeken.

Laat de bootverzekering vergelijken door Oosterveld Assurantiën

Heeft u interesse in een bootverzekering? Wij vergelijken de mogelijkheden voor u en kunnen uitstekend dienst doen als uw tussenpersoon. Door onze ruime ervaring, niet alleen in de verschillende verzekeringen, maar ook de meest uiteenlopende andere verzekeringen, kunnen wij u altijd op professionele wijze adviseren in uw keuze. Wij kunnen de bootverzekering vergelijken, voor u op zoek gaan naar de beste premie en wij zorgen bovendien voor de meest complete service.

Contact
Bent u volledig op de hoogte wat u dient te verzekeren of in hoeverre uw huidige bootverzekering schades dekt? Wij vergelijken de mogelijke verzekeringen graag voor u en bieden u deskundig advies. Laat ons de vergelijkingen maken en u maakt gegarandeerd de meest voordelige keuze, in alle opzichten. Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen naar 0593 – 33 12 12 of mailen naar info@oosterveld.nl. U kunt ook gebruik maken van het online contactformulier. Wij nemen dan spoedig contact met u op. U vindt Oosterveld Assurantiën aan het Westeinde 18 in Westerbork.

Vragen over uw bootverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0593 - 331212.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.