Caravan

Caravanverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Vervangende caravan na een ongeval
  • Persoonlijke service bij schade
Bereken uw premie

Caravanverzekering

Uw caravan of vouwwagen is uw mobiele woning tijdens de vakantie. Het geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Een goede caravanverzekering beschermt deze vrijheid.

Wilt u een caravanverzekering vergelijken bij verschillende aanbieders? U kunt natuurlijk bij diverse vergelijkingssites terecht om dit te doen. Hierbij ziet u in de meeste gevallen uitsluitend de premiebedragen en niet de voorwaarden. U kunt ook diverse websites van aanbieders bezoeken om de caravanverzekering te vergelijken. Duidelijk, maar een zeer tijdrovende en saaie bezigheid. U kunt daarom het best een beroep doen op de diensten van Oosterveld Assurantiën.

Wij kunnen de caravanverzekering vergelijken op ieder punt

Wanneer wij een caravanverzekering vergelijken, dan kijken wij niet alleen naar de premies die de klanten betalen. Het kan namelijk zijn dat u ergens een lage premie betaalt, maar ook slechts minimaal uitgekeerd krijgt, terwijl een iets duurdere premie alles dekt. Dan bent u hier toch echt voordeliger uit. Denk aan alle schades die u kunt lijden; brand, storm, diefstal, omslaan, lekkage, botsingen of slippen. Een verzekering vergelijken betekent bij ons een vergelijking op alle denkbare punten. Wij vertellen u hier graag meer over als u contact met ons opneemt.

Contact
Ga niet zelf een caravanverzekering vergelijken, maar bespaar veel tijd en maak gebruik van onze professionele diensten. Wij kunnen de vergelijking uitvoeren op alle punten die voor u belangrijk zijn om vertrouwd op weg te gaan. U vertelt ons wat u nodig heeft en wij zoeken hier de beste verzekering bij. Wilt u meer weten? Bel dan naar 0593 – 33 12 12, mail naar info@oosterveld.nl of maak gebruik van het online contactformulier. Wij zijn gevestigd aan het Westeinde 18 in Westerbork.

Vragen over uw caravanverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0593 - 331212.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.