Vakantie camper aan het water

Kampeerautoverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Hoge korting bij schadevrij rijden
  • Persoonlijke service bij schade
Bereken uw premie

Kampeerautoverzekering

Uw kampeerauto is uw mobiele huis dat u de vrijheid geeft om tijdens uw vakantie te wonen waar u maar wilt. Een kostbaar bezit, waarvan de waarde niet alleen in geld is uit te drukken.

Een kampeerautoverzekering is zeer belangrijk voor iedereen die goed verzekerd wil genieten van de onafhankelijkheid die de camper te bieden heeft. Het is dan ook belangrijk dat u een verzekering afsluit die volledig aan uw wensen en behoeften voldoet. Zo kunt u kiezen voor de kampeerautoverzekering met een gedeeltelijke of volledige cascodekking en deze uitbreiden met bijvoorbeeld een ongevallen- en schadeverzekering voor inzittenden, maar u kunt het ook houden bij de verplichte WA verzekering.

Zorg dat de kampeerautoverzekering goed bij u past

De kampeerautoverzekering kunt u zo uitgebreid maken of beperkt houden als u zelf wilt. Echter, het is vooral belangrijk dat de verzekering goed bij u past en dat u niet betaalt voor zaken die u niet wilt verzekeren. Voor de zaken die u wel wilt verzekeren, wilt u uiteraard een aantrekkelijke prijs betalen. Ook het eigen risico dient juist te worden bepaald. U kunt de premie van de verzekering verlagen door te kiezen voor een hoog eigen risico, maar dit moet wel binnen uw mogelijkheden passen. Daarnaast kunt u ook korting op de verzekering krijgen wanneer u de polis onderbrengt in een pakketverzekering. Kortom, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt en een goede keuze maken kan lastig zijn.

Contact
Oosterveld Assurantiën heeft zich gespecialiseerd in verzekeringen. Op onze website kunt u zelf de kampeerautoverzekering vergelijken, maar u kunt ook contact met ons opnemen voor advies over de beste verzekering, in combinatie met de meest complete service en de scherpste premie. Bel dan naar 0593 – 33 12 12, mail naar info@oosterveld.nl of vul het online contactformulier in. Wij zijn u altijd graag van dienst.

Vragen over uw kampeerautoverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0593 - 331212.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.