Fietsen aan het strand

Fietsverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Verzekerd tegen diefstal en beschadiging
  • Persoonlijke service bij schade
Bereken uw premie

Fietsverzekering

Of u nu een nieuwe fiets heeft of een gebruikte, u wilt hem goed beschermen tegen diefstal. Fietsen zijn immers duur genoeg! Helaas is de kans dat uw fiets gestolen wordt reëel.

Als u een fietsverzekering gaat vergelijken, kijkt u dan uitsluitend naar de premie die u dient te betalen? Dit doen namelijk veel mensen. De kosten zijn dan ook niet onbelangrijk. Echter, om echt de juiste keuze te maken is het nodig de fietsverzekering te vergelijken op meerdere punten, als de voorwaarden en de mogelijkheid om bijvoorbeeld de accessoires mee te verzekeren. Daarbij kunt u komt u bij het fietsverzekering vergelijken verzekeringen tegen die u bij diefstal van de fiets de nieuwwaarde uitkeren, maar ook aanbieders die u bij diefstal de dagwaarde van de fiets uitkeren. Dit zijn allemaal zaken waar u rekening mee dient te houden wanneer u een fietsverzekering gaat vergelijken. U wilt immers goed verzekerd zijn tegen een aantrekkelijk bedrag. Kortom, u zoekt naar de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Wij kunnen de fietsverzekering voor u vergelijken

Oosterveld Assurantiën heeft zich gespecialiseerd in het vergelijken van diverse verzekeringen, in het bieden van deskundig advies en in het fungeren als professioneel tussenpersoon tussen de cliënt en de verzekeraar. Wij kunnen de fietsverzekering vergelijken op basis van uw specifieke wensen en behoeften. Dit is iets dat niet mogelijk is op vergelijkingssites om een fietsverzekering te vergelijken. Als u de fietsverzekering laat vergelijken door onze professionals, dan bent u ervan verzekerd dat u de voor u meest voordelige verzekering afsluit bij de juiste aanbieder.

Contact

Wanneer u op professionele wijze een fietsverzekering wilt laten vergelijken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u gerust even verder op onze website, waar u meer informatie vindt, onder meer over onze mogelijkheden om een fietsverzekering te vergelijken. Uiteraard kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Bel dan naar 0593 – 33 12 12, mail naar info@oosterveld.nl of maak gebruik van het online contactformulier. Wij zijn gevestigd aan het Westeinde 18 in Westerbork.

Vragen over uw fietsverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0593 - 331212.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.