Oldtimer op de weg

Oldtimerverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Verzekering op basis van taxatiewaarde
  • Persoonlijke service bij schade
Start vergelijking

Oldtimerverzekering

U bent zuinig op uw oldtimer en rijdt extra alert. Maar dat geldt helaas in het moderne verkeer niet voor alle weggebruikers. Om toch onbezorgd te kunnen toeren met uw klassieker bieden wij u een uitstekende oldtimerverzekering.

Een oldtimerverzekering vergelijken is een lastige taak. Uw oldtimer is u veel waard en u moet er dan ook niet aan denken dat er iets mee gebeurt. Toch is de kans helaas altijd aanwezig en u wilt dan terug kunnen vallen op een goede verzekering. Als u een vergelijking gaat maken, dan wilt u ook wel dat u aan de hand van de uitkomst een goede keuze kunt maken. U kunt een oldtimerverzekering gaan vergelijken voor auto’s en motoren die ouder zijn dan twintig jaar en waarmee niet meer dan 7500 kilometer per jaar wordt gereden.

Een oldtimerverzekering vergelijken om de beste te kiezen

Als u een oldtimerverzekering gaat vergelijken, dan is dit uiteraard om aan de hand van de uitkomst de beste verzekering te kunnen kiezen. Gaat u de verzekering vergelijken op een vergelijkingssite? Dan wordt de uitkomst in de meeste gevallen uitsluitend bepaald op de te betalen premie. Echter, niet alleen de prijs is belangrijk als u een verzekering voor een oldtimer gaat vergelijken. U wilt uiteraard ook profiteren van de meest complete service en een meer dan goede dekking.

Contact
Oosterveld Assurantiën kan u van dienst zijn als u een oldtimerverzekering wilt vergelijken. Wanneer wij een verzekering vergelijken, dan bekijken we werkelijk ieder puntje in de polisvoorwaarden. Wij zorgen ervoor dat u een verzekering kiest die volledig bij u past en aan al uw wensen voldoet. Onze specialisten adviseren u graag. Bel voor meer informatie naar 0593 – 33 12 12 of stuur een mail naar info@oosterveld.nl. Tevens kunt u gebruik maken van het online contactformulier. U vindt ons aan het Westeinde 18 in Westerbork.

Hulp nodig bij de keuze van uw oldtimerverzekering? Bel voor persoonlijk advies: 0593 - 331212

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.