Vrachtwagen

Vrachtautoverzekering

Vergelijk online meerdere vrachtautoverzekeringen en sluit uw nieuwe polis online af. Advies nodig? Bel gerust. 

Bereken uw premie

Gewaarborgd transport met de vrachtautoverzekering

Uw vrachtwagen(park) vormt het kloppend hart van uw bedrijf. Mocht er onverhoopt iets misgaan tijdens de rit of het laden en lossen, dan is belangrijk om goed verzekerd te zijn.

Een vrachtwagenverzekering is voor iedere ondernemer onmisbaar. Uw vrachtwagen(park) vormt het kloppend hart van uw bedrijf en u wilt het zo goed mogelijk beschermen tegen calamiteiten. Mocht er toch onverhoopt iets misgaan, dan wilt u terug kunnen vallen op een goede verzekering. Vooral wanneer we het hebben over een verzekering voor uw vrachtwagen praten we over maatwerk. Het is immers zo dat geen onderneming hetzelfde is en ook geen ondernemer loopt dezelfde risico’s. Voor een vrachtwagenverzekering op maat helpt Oosterveld Assurantiën u graag op weg.

Een vrachtwagenverzekering die bij u past

Heeft u een vrachtwagenverzekering nodig die werkelijk alles dekt, bijvoorbeeld schade als gevolg van een brand, een storm, diefstal en als gevolg van ongevallen, of is een WA verzekering voor u voldoende? Is het nodig de verzekering uit te breiden met aanvullende dekkingen en welke dekkingen heeft u dan nodig? Wij kunnen u uitstekend op weg helpen naar de verzekering die het beste bij u en uw onderneming past. Bezoek onze website voor een compleet overzicht van onze diensten en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of een afspraak wil maken.

Contact
Een vrachtwagenverzekering is zeer belangrijk als u uw onderneming altijd draaiende moet kunnen houden, ook bij calamiteiten. Wilt u een op maat gesneden verzekering? Wij helpen u op weg. Kijk voor meer informatie even verder op onze website of neem contact met ons op. Bel naar 0593 – 33 12 12, mail naar info@oosterveld.nl of maak gebruik van het online contactformulier. U vindt ons aan het Westeinde 18 in Westerbork.

Vragen over uw vrachtautoverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0593 - 331212.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.