Woonhuis

Woonhuisverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Schade aan huis, garage én schuur verzekerd
  • Persoonlijke service bij schade
Bereken uw premie

Woonhuisverzekering

Het zal u maar gebeuren dat uw huis door brand wordt verwoest. Of dat er tijdens een storm een boom omwaait en precies op het dak van uw woning valt.

Een woonhuisverzekering vergelijken kunt u het beste overlaten aan een gespecialiseerd bedrijf. Waarom? Omdat u uiteraard de beste premie wilt betalen, de meest uitgebreide service wilt genieten en de garantie op een goede dekking wilt. Als u de verzekering laat vergelijken door een professioneel bedrijf met een ruime ervaring, dan bent u verzekerd van deskundig advies. Oosterveld Assurantiën kan de woonhuisverzekering vergelijken op alle belangrijke punten, zodat u de verzekering afsluit die het beste op uw wensen en behoeften aansluit.

Op de juiste wijze een woonhuisverzekering vergelijken

Een woonhuisverzekering vergelijken kan uiteraard op diverse punten betreffende de verzekering. Zo kunt u vergelijken uitsluitend op basis van de premie, maar u kunt ook een vergelijking uitvoeren op basis van de polisvoorwaarden. Eén ding is zeker; u wilt zeker niet onderverzekerd zijn. Vaak hebben mensen geen idee wat er aan waarde in huis aanwezig is, totdat het gestolen wordt of beschadigd/kapot raakt. Het is dan ook belangrijk een verzekering te vergelijken op alle belangrijke punten en dit doen wij graag voor u.

Contact
Wilt u een woonhuisverzekering vergelijken? Als u een vergelijking gaat uitvoeren, dan doet u dit om tot de beste premie en de meest complete service te komen. Wij bieden u gegarandeerd de beste oplossing. Wilt u meer weten? Bel dan naar 0593 – 33 12 12, stuur een mail naar info@oosterveld.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij zijn u graag van dienst. U vindt ons aan het Westeinde 18 in Westerbork. Wij maken graag een afspraak met u.

Vragen over uw woonhuisverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: 0593 - 331212.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze vergelijkingskaarten.